Beşinci GÜNDÜZÜN başlangıcını kutlayalım: 24 Kasım 2006

 

Şu anda 24 Kasım 2006’da başlayacak olan Galaktik Altdünyanın Beşinci GÜNDÜZÜNE yaklaşıyoruz ve pek çok insan şu andaki GECENİN orta noktası olan 27 Mayıs 2006’ı geçtikten sonra olayların ısınmaya başladığını fark etti. Aslında bilincin evrimi gelecekteki Üstdünyalar ve Altdünyalar* tarafından yönetilir ve bizde çoktan bu dönemin etkilerini görmeye başladık. Bu etkiler hem bireysel deneyimler olarak hem de dünyadaki olaylar bazında kendini göstermektedir.

Her bir Altdünyada Beşinci GÜNDÜZ bir atılım dönemidir. Bu yüzden önümüzdeki dönemin büyük değişiklikler getirmesini bekleyebiliriz. Galaktik Altdünyanın temel amacı Batı ve Doğuyu dengelemek olduğu gibi akılcı sol beyin yarısı ile sezgisel sağ beyin yarısı arasında da bir denge getirmektir. Kısacası bu dönem Batı hakimiyetinde önemli bir düşüş getireceği gibi Batı ve Doğu kültürlerinin de bir araya gelmesini sağlayacaktır. Büyük ihtimalle Amerikan dolarında büyük bir düşüş ve dünyada ki ardı ardına tahrif edilmiş ekonomik ilişkilerde de bir düşüş yaratacaktır.

Görünen odur ki GÜNDÜZLER dünyasal değişimleri ve doğal felaketleri de getirmektedir. Bu olaylar yaklaşan 24 Kasım 2006 – 19 Kasım 2007 dönemine damgasını vurabilir. İnsanlar kendi içsel bütünlük ve birliklerini tekrar yakalarken doğal olarak dış dünyaya dair olan kontrolleri azalır. Beşinci GÜNDÜZ tam olarak böyle bir dönem olacaktır, ve içsel birlik ve bütünlük için gerekli koşullar oluşacaktır. Bu içsel bütünlük, güçlenecek olan sağ beyin yarısının sayesinde sezgilerimizdeki büyük bir gelişim ile gelecektir. Açıkçası, sezgilerde ki bu gelişim olmadan bize gitgide daha kısa aralıklarla sunulacak olan fırsatları kullanmamız mümkün olmayacaktır.

Yapılacak en iyi şey Beşinci GÜNDÜZÜN başlangıcı ile gelmekte olan bu çok önemli enerji değişimini tam olarak kabul etmek ve kucaklamaktır. Dünyanın üzerinde yaşayan herkesi Atılım Kutlamasının bir parçası olan Quetzalcoatl’ın gelişini, 23–24 Kasım 2006 tarihlerini kutlamalarını öneriyorum (www.breakthroughcelebration.com). Galaktik Altdünyanın Beşinci GÜNDÜZ enerjisi gerçekten dünyada bir atılım yaratacaktır ve artık bir alt bilinç katının materyalist ve sabit zihin durumuna geri gelmeyeceğimiz herkes için açık olacaktır. Küresel enerji alanında gerçekleşecek olan değişimi hoş karşılamalıyız ve Doğu ve Batı, akıl ve sezgi ve erkek ve kadın arasında bir denge yaratmak için vereceği fırsatı iyi kullanmalıyız. Beşinci GÜNDÜZ pek çok insan için yaşayacakları en güçlü dönüşümü getirecektir ve bu ilahi planın bir parçasıdır. Maya takvimine bakarak beklediğimiz bu değişimleri kutlayalım, onlara beraberce hazırlanalım ve en önemlisi bu değişimlerin farkında olalım.

Carl Johan Calleman, 11 Yılan, Galaktik Altdünya 7.16.5
(19 Ekim, 2006)
Lelystad, Hollanda
cjcalleman@swipnet.se

* Çevirenin Notu:
Altdünyalar ve Üstdünyalar: Mayalara göre Evren 9 Altdünya’dan ve 13 Üstdünya’dan oluşmuştur. 9 Altdünya bir piramitin 9 katı gibi birbirini üzerine gelen bilinç katlarıdır. Bu katlar aynı zamanda Maya takviminin zaman dönemleridir. Bu katlardan birincisi 16 milyar yıl önce başlamıştır. Her bir Altdünya bilincin evriminde bir üst boyutu getirir ve farklı bir niteliğe sahiptir.

13 Üstdünya ise bu piramit katlarının her birinin içinde tekrar eden zaman dilimleridir ve 7 Gündüz 6 Geceden oluşurlar. 5. Gündüz en parlak Gündüz olarak bilinir ve her katta 5. Gündüzün gelmesi ile bilincin evriminde büyük bir hareket görülür.