Israel og Islam
Opdatering omkring at den Femte DAG i den
Galaktiske Underverden nærmer sig

Situationen her og nu

Vi nærmer os nu den Femte dag, som begynder den 24. november, 2006, og de efterfølgende energier fra Quetzalcoatl og Tezcatlipoca i den Galaktiske Underverden. Disse energier vil sandsynligvis generere det kaos fra hvilken en verden i enhed vil blive født idet vi kommer til fuldendelsen af alle Underverdnerne den 28. oktober, 2011. Som jeg skrev i artiklen postet på min hjemmeside i november sidste år, ville den første halvdel af den Fjerde nat, 29.november, 2005 til 27.maj, 2006, være en relativ begivenhedsløs tid der ville være velegnet til integrationen af hvad der var sket i den foregående Fjerde dag. For den anden halvdel af denne nat, 28.maj - 24.november, 2006, tiden vi er i nu, forudså jeg at nye begivenheder ville foregå der forberedte den forandring som ville blive bragt af gennembruds energien af den Femte dag. Jeg pegede bl.a. på en sammenligning, imellem andre, om hvordan den russiske revolution i 1905, kort tid efter den Fjerde nats midtpunkt i den Planetariske Underverden, lagde grunden til de autokratiske emperiers undergang (inklusiv det russiske) der hændte som et resultat af Første Verdenskrig efter Quetzalcoatls gennembruds energi satte ind i denne Underverden i 1913.

I vores nuværende Galaktiske Underverden er vi nu i en tid der svare til 1905-1906 i den Planetariske, og det ser tydeligvis ud til at den relative stille periode for integration er ovre. Istedet har vi i de sidste par uger været vidne til ting der helt sikkert bringe den tumulske era med sig som vil følge med når den Femte dags gennembruds energi sætter ind med den Femte dag. Jeg føler at jeg har været meget præcis i min forudsigelse af den grundliggende rytme af evolutionen i det nuværende år og I må gerne notere jer at dette ikke havde været muligt uden at bruge en korrekt slut dato, 28.oktober, 2011. Jeg vil gerne tilføje her at Mayakalenderen ikke siger noget om hvad der sker i nogen tid i konkrete vendinger. Det vi har til at hjælpe os med at forudsige fremtiden er Underverdner - predefinerede sekvenser af energi der udspiller sig efter nøjagtige skemaer. Glem dog ikke at forudsigelserne er betinget af intuitionen og baggrunden hos den person som laver dem. Derfor anbefaler jeg at I altid evaluere hvor pålidelig forudsigelserne der hævdes at være baseret på Mayakalenderen ved at se på hvor præcis den person der laver dem har været i fortiden. Dem der påstår at Mayakalenderen ender den 21.december, 2012, bekæftiger sig som regel ikke engang med spørgsmålet. Men hvilken profetisk værdi har Mayakalenderen da?

Som tegn på intensiveringen af begivenhedernes gang de sidste ugers tid har vi lige set en tsunami, en rapport om et rekord stort antal dræbte i Irak, en genoptagelse af Taliban stridigheder, missiltests i Nord Korea, bombninger i Mumbai, en rekordhøj oliepris og et G-8 møde i Skt. Petersborg der peger mod Rusland som en tilbagevendende stormagt. Det altoverskyggende er tilgengæld at Israel har angrebet Libanon for at ødelægge Hizbollahs baser, en muslimsk gruppe der er støttet af Syrien og specielt Iran. Som jeg har sagt i mine bøger er den Galaktiske Underverden Apocalypsen/Ragnarok og der er meget lidt grund til at forvente at dets begivenheder vil være omgængelige eller uproblematiske. Det er simpelthen visuelt umuligt at forestille sig begivenhedernes gang trin for trin fra den nuværende verden til enhed.

Israel

Som vi nærmer os den Femte dag i den Galaktiske Underverden bliver det øjensynligt meget vigtigt at forstå Israels rolle. Hvorfor, kan vi undre os over, spiller dette land en sådan betydelig rolle for nogle af verdens religioner? Hvorfor ser Jøderne sig som et folk udvalgt af Gud og hvorfor siger Kristne også at tingene begynder og ender med Israel? Hvorfor er den Muslimske negativitet overfor Israel så stærk og hvorfor er Israel så meget imod kompromiser?

Jeg tror at en stor del af forklaringen til denne specielle rolle som Israel har fået er at mange meget væsentlige ting i menneskets evolution faktisk har haft deres oprindelse der. Sydvestasien, inklusiv hvad der i dag er Israel, var hvor der var de fleste afgrøder og husdyr eksisterede som tillod mennesker tidligt at lave omstillingen til landbrug og det stationære liv allerede for omkring 10,000 år siden.Derfor havde folk i dette område et enormt forspring i deres kulturelle udvikling og det var derfor også her at f.eks alfabetet blev opfundet som et resultat af den åndelige impuls som var over den venstre hjernehalvdel i den Tredje dag i den Nationale Underverden. Alfabetet, som er den første virkelige brugbare form for skrift brugt af mennesker, blev opfundet af Jøderne og Toraen, deres hellige skrift, er den første bog skrevet med dette, og den udtrykker den første monoteistiske trosretning på planeten. Der blev lagt enorm vægt på det skrevne ord som blev opfattet som en enestående besked fra Gud der var uforanderlig. Skrivning og den medfølgende monoteistiske tro medbragte et vigtigt skift i mentaliteten og, siden denne ikke omgående blev delt af naboerne, blev den opfattelse skabt af jøderne at de var et folk udvalgt af Gud.

Da den Femte dag i den Nationale Underverden begyndte opstod kristendommen i Israel. Størstedelen af Jøderne var dog ikke tiltrukket af denne nye religion, og den følgende ødelæggelse af Templet i år 70 fordrev dem fra deres land for det meste i vestlig retning. Set udfra et perspektiv igennem Mayakalenderen ville man kunne spekulere over at denne tidlige historiske begivenhed faktisk var igangsat af den tydelige venstre hjernehalvdels abstrakte tænkning hos Jøderne for hvem Vesten var mest tillokkende. Uanset har deres bidrag til Vestlig kultur, og økonomiske koagulering, været uproporsionalt højt, forudfattet deres nævnte forspring de havde haft ind i abstrakt venstre hjernehalvdels tænkning.

Koranen som er indviet på midtpunktet af den Femte Nat i år 632, stammer også fra Abraham og taler vidt og bredt om jøderne, hvis profeter Moses og Jesus de anerkender. Dog i lighed med hvordan den Kristne kirke har betragtet det Nye Testamente som værende af større betydning end det Gamle, således har muslimerne opfattet Koranen som en altomfavnende suveræn besked fra Gud.

Efterfølgende et to tusind års eksil blev staten Israel erklæret i 1948 og fuldbragte derpå en ældgammel jødisk profeti. Dette var baseret på de Forenede Nationers partitionsplan for det Britiske mandat i Palestina lavet i 1947 da den Fjerde Verden i den Planetariske Underverden gik igang. I en bred betydning var det begyndelsen på denne Fjerde Verden der satte scenen for den Galaktiske Underverden vi er i nu, og siden da har området været et område med stridigheder med de muslimske naboer.

Scenarier for slut-tiden

Dog, selvom Jøderne har bedt tre gange om dagen i to tusind år for genoprettelsen af Templet i Jerusalem, har man skønnet at tiden ikke har været inde for dette. Den største grund til det er at Tempelbjerget er optaget af den muslimske al-Aksa Måske og denne religion er styret af helt andre profetier, og et andet skreven Ord, Koranen. Jøderne frygter at hvis man bygger et tempel dér vil det forårsage en Jihad fra hele den Muslimske verden. For muslimer, som ser Koranen som den seneste besked fra Gud og har visualiseret at hele verden efterhånden vil blive muslimer, er det istedet et diktat at al jord eget af Islam skal beholdes og at jord tabt til dem skal genvindes. Derfor er de to religioners profetier i direkte konflikt.

Fundamentale kristne, specielt i USA, er ikke ligeglade med denne konflikt og ser faktisk et scenarie udspille sig der verificere deres egne profetier, som er en del af grunden til den stærke opbakning fra USA til Israel. Disse grupper forventer at Jøderne genopbygger templet hvilket efterfølgende vil fører til stor hyldest, som vil lede Jøderne til at acceptere Jesus som Messias. Muslimerne forventer for deres part fremkomsten af den tolvte imam, Mahdi, som en frelser, såvel som Jesu tilbagevenden, som da vil lede de kristne til at underkaste sig Islam.

Det ville kræve en ekspert at tyde de forskellige profetier fra Jøderne, Muslimerne og de Kristne og deres forskellige fortolkninger i detaljer. Men de har alle et slutscenarie inkluderet med et sidste slag ser det ud til (Armageddon hedder byen i Megiddo i det nordlige Israel, ikke særlig langt fra hverken Libanon eller Syrien), en antikrist (som Muslimerne kalder Dajjal) og en Messias (eller tilbagevendende Kristus), som vil regerer i forskellige perioder og sætte deres mærke på dem. I den Kristne åbenbaring ender dette med det Ny Jerusalem, hvor der er ingen smerte eller sorg og fortiden vil være glemt. Selvom Mayaernes profetier naturligvis ikke beskriver et specifikt scenarie for denne del af verden, er Mayakalenderen baseret på energier som den af Quetzalcoatl (lysets gud i den Femte Dag) og Tezcatlipoca (mørkets gud i den Femte Nat), der er nøjagtig sådanne kræfter som de Abrahamistiske religioner profeterer om. Energierne i Mayakalenderen i den Galaktiske Underverden vil faktisk kunne tjene som vores bedste guide til at vide hvem der vil repræsentere en fremtid i enhed og hvem der ikke vil.

På grundlag af de regerende energier igennem tiden - og paraleller til nedre Underverdner - kan vi forvente et scenarie nogenlunde som det følgende: I den første halvdel af den Femte Dag (24. november 2006 - 22. maj, 2007) vil der være intensiverede konflikter mellem de monoteistiske religioner, og specielt imellem Jødedommen og Islam, hvor begge vil søge at få deres egen profetier opfyldt. På samme tid vil en mindre strømning imod enhed dukke frem, en strøm af folk som er det mest direkte udtryk af gennembrudsenergien og som søger at transcendere konflikterne mellem de hellige skrifter. Henimod enden af denne første halvdel vil parterne i midlertid køre fast (sikkert som et resultat af en katastrofe) og en Messiansk energi der ikke tilhører nogle af de eksisterende religioner vil have en chance for at blive udtrykt i den anden halvdel af Dag 5, 22. maj - 19. november 2007. Dette vil have globale følger, men vil blive fulgt af energien fra Tezcatlipoca, mørkets herre, under den Femte Nat, 19. november 2007 - 12. november, 2008. Specielt den første halvdel af dette styre korrespondere meget vel til hvad der i Åbenbarings-sprog bliver kaldt Dyret eller Antikrist og vil betyde en tilbagevenden til den Planetariske Underverdens materialisme, måske på grundlag af udviklingen af et nyt møntfodsystem og elektronisk kontrol på verdensplan. I den anden halvdel af denne Nat (begyndende 17. maj, 2008) vil vi sikkert se en opløsning af grebet fra denne reaktion, som vil lede ind i en bølgebevægelse der fra vores perspektiv bedst kan beskrives som et kaos af guddommeligt styret anarki som vare i tre og en halv tun, 1260 dage. Denne tids periode er også nævnt i Biblen, som anerkender Mayaernes tun periode på 360 dage som et profetisk år. (Johannes Åbenbaring kap. 12 vers 6, red.)

Går vi tilbage til nutiden føler jeg hvad vi har grund til at forvente når energien fra den Femte Dag sætter ind i november i år er at dem som følger hver af disse religioner vil være opsatte på at se deres egne profetier gå i opfyldelse og aktivt stræbe efter det. Vi lever jo efter alt at dømme i Apocalypsen/Ragnarok og som denne impuls begynder vil alle de religiøse mennesker i området blive berørt og de fleste vil agerer i forhold til hvad deres hellige skrifter ser ud til at fortælle dem hvad de skal gøre. I de skiftende tidevandsbølger i denne bølgebevægelse vil de tre Abrahamistiske religioner identificerer forskellige personer og kræfter som enten messianske eller diabolske afhængig af deres egne specielle profetiske traditioner. Mens dette sikkert ikke bliver diskuteret i medierne med dets fokus på overtroiske begivenheder forsyner det imidlertid en understrømning der spiller en afgørende rolle for begivenhedernes gang i Mellemøsten. Derfor ser jeg ikke på den nuværende kamp mellem Israel og Hizbollah som et midlertidigt skærmydsel, men istedet som et forspil til et større drama i løbet af den Femte Dag der også vil inkludere nogle af de mere magtfulde muslimske lande.

"Religionisme"

Mens det meste af verden gerne så en to-stats løsning i Israel/Palæstina er implementeringen af dette gentagne gange gået i vasken, essentielt på grund af at det efterlader de religiøse profetier uopfyldte. I virkeligheden ville en sådan to-stats løsning blive implementeret som en form for religiøst apartheid og dette peger mod en underlig uholdbarhed i forhold til hvordan verdenssamfundet tænker. Mens det retfærdigt fordømmer teorier om race overlegenhed ser det ud til at have accepteret at de to primært involverede religioner i området basere deres politiske agendaer på deres respektive krav om religiøs overlegenhed. Jeg er ikke fortaler for en afskaffelse af religionerne som sådan endnu mere end afskaffelsen af racerne. Jeg siger heller ikke at religioner ikke har nogen værdi, men hvorfor accepterer verdens samfundet påstande fra nogen af dem om at deres lære er overlegen i forhold til tilhængere af andre religioner. Hvorfor betragter vi sådanne skrifter som hellige der promovere idealer for deres egen overlegenhed? Hvordan kan det være at så mange folk acceptere tankerne om religiøs overlegenhed til stede i Toraen, Biblen og Koranen som legitime, når de for det meste er total forældet? Vi har ikke engang et ord for ideologier baseret på religiøs overlegenhed som ville være en passende parallel til ordet "racisme" og fejler derfor i at forstå realiteten af dette fænomen. Mens termen terrorisme idag bliver brugt bredt er det ikke roden til problemet, siden de terroristiske aktiviteter ikke er mål i sig selv, men metoder til at opnå religiøs overlegenhed. Hvad vi behøver er en term som "religionisme", som en parallel til racisme, der passer til alle religioner som søger at opnå dets egen suverænitet. Verden er kommet lang vej i at forjage ideologier af raceoverlegenhed, men har stort set ikke beskæftiget sig med at forjage dem af religiøs overlegenhed. Derfor vil administrative beslutninger om hvordan landet skal deles mellem Israel og Palæstina aldrig generere en sand og hjertelig fred så længe "religionismen" fra de involverede parter ikke er transcenderet.

Størstedelen af menneskeheden basere stadigvæk deres forhold til det guddommlige på bøger, anset som hellige skrifter, istedet for en direkte oplevelse af den guddommelige tilstedeværelse. For følgerne af sådanne bøger tager trangen til at se deres egne profetier gå i opfyldelse en større betydning i form af at give bevis på Guds eksistens og højanseelsen af ens egen religion. Hellige skrifter blev fremstillet i den Nationale Underverden da mennesket delvist blev skildt fra den direkte oplevelse af det guddommelige og på en måde har de også tjent som en erstatning for denne oplevelse, og dette er roden til "religionisme".

Således vil folk reagere på gennembruds impulsen fra den Femte Dag afhængig af hvor de kommer fra og hvilken religiøs kontekst de tager del i. Det er realistisk at forvente at mange uforløste konflikter i verden vil dukke op til overfladen og dette er specielt sandt for de områder på planeten som har den længste historie af dualistisk venstre hjernehalvdels dominans som det er tilfældet med Mellemøsten. Det bør blive pointeret her at Islam, selvom det har spredt sig dominerende i den Østlige hemisfære, er ligeså meget en dualistisk venstre hjernehalvdels religion som Jødedommen. Dets stærke venstre hjernehalvdels karakter er åbenlys da det, ligesom Jødedommen, forbyder billeder og skulpture fra Måskéerne fordi det er idoldyrkelse. Begge religioner prøver med andre ord at blokere brugen af højre hjernehalvdel der ser billeder eller visioner, udtrykker det feminine og bruger intuition. Kontakten med det guddommelige skulle i de fundamentalistiske varieteter af disse religioner ikke være baseret på oplevelsen, men udelukkende på det skrevne Ord i deres skrifter. Det er nøjagtig dette dualistiske forhold til Gud der fostrer attituder af religiøs suverænitet. Således vil den højre hjernehalvdels impuls fra den Femte Dag i den Galaktiske Underverden sandsynligvis ryste balancen hos begge disse venstre hjernehalvdels religioner og meget sandsynligt vil mange reagere defensivt.

På en global skala vil denne impuls imidlertid svække Vestens magt og deraf Israels. Hvis vi lægger til dette at Dagene er de perioder der ser ud til at være hårdest ramt af naturkatastrofer og at den amerikanske dollar sandsynligvis vil falde dramatisk når den Femte Dag begynder, da har vi al mulig grund til at forvente at dets forestående energi vil skabe fundamentalt forandrede forhold i verden. Det er fuldstændig muligt at, som i den Femte Dag i den Planetariske Underverden (der medbragte første verdenskrig), vil den Femte dag i den Galaktiske medbringe en katastrofe til Mellemøsten og at kun når folk anerkender dimensionerne af denne vil en åbning til vejen mod enhed blive skabt.

Energi der samler lyset

Hvad Mayakalenderen fortæller os er imidlertid ikke at den kosmiske plan for verden er at den skal slutte. Desuden, selv hvis dets energier vil favoriserer bestemte generelle tendenser og forandringer af forhold, har menneskene et valg i forhold til hvordan de vil reagere på disse, hvilket kan påvirke begivenhedernes gang til det bedre eller til det værre. Faktisk er det sådan at selv hvis vi har grund til at tro at majoriteten i Mellemøsten engagere sig i et slag langs de gamle frontlinjer defineret af de dualistiske religioner, vil der også dukke udtryk frem om samlingen af venstre og højre hjernehalvdels mentaliteter der i sandhed vil være messianske da det sørger for en vej mod enhed. Grunden vi kan forvente dette er at den Galaktiske Underverden favorisere den højre hjernehalvdel og denne forandring i det globale felt hjælper til at gøre sindene hos folk hele. Selvom sådan en spirituel helhed, ubesmittet af skrifter af suverænitet, allerede eksisterer hos en minoritet i regionen vil den også vokse igennem tidsperioden styret af Quetzalcoatls energi og blive særdeles synlig i dens anden halvdel. Den vil ikke favoriserer nogle af de eksisterende patriarkalske religioner i området, men vil være en der søger at transcendere påvirkningen af skrifter der kalder på suverænitet. Den vil være en bevægelse der ser alle mennesker som lige for Guds åsyn og anerkender at adskildelsen mellem dem er opstået på grund af religioner skabt af mennesker. Den er et udtryk af folk som indser at for Gud er hele menneskeheden Hans/Hendes børn og favorisere derfor ikke en bestemt religion frem for de andre.

Det Ny Jerusalem

Jeg tror at begyndelsen for en virkelig fredsproces må starte med nøjagtig sådan en indsigt. Ingen administrative midler som enhver gruppe ville accepterer vil lede til rigtig fred. Den eneste måde rigtig hjertelig fred kan blive virkelig i dette område er hvis grupper af folk dér og andetsteds oprigtigt opgiver alle krav på religiøs suverænitet eller kald til at underordne dem med andre religioner. Det er muligt at sådan en indsigt kun kommer som en reaktion på en katastrofal krig, men den vil komme. Selvfølgelig ville der blive fred hvis Muslimerne inviterede Jøderne til at deles om Tempelbjerget for at bygge et tempel dér og de Kristne og deres kirke. Hvis Jøderne oprigtigt inviterede Palæstinenserne til at dele området de kontrolere nu, og endda opgav kravet om en selvstændig jødisk stat, så ville der blive fred. Jeg føler at i Guds øjne er den religion som Han/Hun ville elske mest er den der opgiver sit krav på eksklusivitet, siden dette også ville bane vejen for fred alle andre steder. De virkeligt spirituelle folk i området er dem der vil søge at transcendere begrænsningerne i skrifterne, Toraen, Bibelen, og Koranen, som et langt stykke hen ad vejen er blevet brugt til at legitimisere overlegenhed. De virkeligt spirituelle folk i området er dem der indser at i den Galaktiske Underverden er nationale og religiøse grænser noget der høre til fortiden og skal transcenderes. Måske er det rigtige kald for Israel, og grunden til at konflikten er opstået der igen involverende nogle af verdens største religioner, er at balanceringen venstre hjernehalvdels dominans må begynde nøjagtig hvor den først begyndte. Måske er Guds kald for Israel/Palæstina at det skal være et land hvor alle religioner hører hjemme, og stedet hvor disse under indflydelse af den Galaktiske Underverdens bevidsthedsfelt er istand til at transcenderer deres forskelligheder. Kun sådan en multireligiøs tilstedeværelse i området ville bane vejen for et Nyt Jerusalem. Når det er oprigtigt ville det faktisk være det Ny Jerusalem. Det ville være at forene alpha og omega og ville betyde en tilbagevenden til Paradis på et nyt og højere stadie.

Nogle vil selvfølgelig sige at dette perspektiv er fuldstændigt naivt, men er der nogensinde nogen som virkelig har forsøgt at virkeliggøre det? Milliarder af folk har bedt for at deres egen religion skulle sejre i Israel, men hvor mange har bedt eller ønsket at ingen religion skulle sejre og at de ældgamle skrifter skulle blive transcenderet? Så jeg tror at folk alle vejne skulle starte med at spørge dem selv om de virkelig gerne vil se en forandring af Israel/Palæstina til et multireligiøst land eller ikke. Den største udfordring er uden tvivl for dem som bor i området, men siden den nuværende situation truer freden i resten af verden har folk i andre områder også en ret til at arbejde mod en løsning af konflikten. Siden over halvdelen af jordens befolkning tilhører de Abrahamistiske religioner eller i det mindste deres kontekst har mange folk også uden for området en direkte mulighed for at deltage i skabelsen af en dybere fred. Vi har retten til at have vores egne visioner uanset om de passer ind i suverænitets planerne for disse religioner. Så mens Jerusalem må være konfliktens fokus byder det også på en mulighed fordi uanset hvor meget fred resten af verden kan bidrage med her kan det bidrage med en varig fred alle vegne.

Opgaven kan virke uoverkommelig, men det gjorde opgeven at bekæmpe racisme også engang. Jeg skal også sige at jeg tror det vil være for generelt bare at bede om fred. Vi er nødt til at være mere specifikke og bede om konkrete udtryk der river væggene mellem de skriftbaserede religioner ned. En mulighed er at bede for at en Måske, en Kirke og et Tempel skulle dele Tempelbjerget. En mulighed er at bede for at ingen religioner i området vil komme sejrrige ud over de andre.Reaktione til denne tanke vil i mange åbenbare en dualistisk mentalitet i os selv og bliver derfor indlysende at vi selv er en del af problemet som har skabt konflikten i Mellemøsten. Deraf følger vigtigheden af at udvikle spirituelle øvelser og værktøjer, så som dikshas og meditationer, der hjælper os selv med at tage del i evolutionen mod enhed som den Galaktiske Underverdens globale skabelsesfelt tiltagende vil favorisere. Siden mere end halvdelen af planetens befolkning har en baggrund i de Abrahamistiske religioner må enhver oplysende oplevelse være meget afgørende for at forberede den messianske vej mod enhed.

Individuel forandring mod enhed er derfor forudsat at man får skabt fred i den ydre verden og ingen behøves at være tilskuere. Den farligste fjende er faktisk defensiven i os selv. Gennembruds fejringen vil fortsætte igennem Ahau dagene fra Mayakalenderen med forskellige begivenheder og kan være en meget betydningsfuld kilde til hjælp for dem som gerne vil udvikle en vej til fred.

Se www.breakthroughcelebration.com og www.mayan-calendar-code.com

Carl Johan Calleman
Orsa, Sverige 5 Imix, 7. 11.1
i den Galaktiske Underverden (27. juli, 2006)