De viering van het begin van de vijfde DAG: 24 November 2006

Op dit moment* naderen we het begin van de vijfde DAG van de Galactische Onderwereld, die begint op 24 November 2006. Veel mensen hebben ervaren hoe de dingen geactiveerd zijn sinds het midden van de huidige Nacht op 27 mei 2006. In feite wordt de evolutie van het bewustzijn aangedreven door het Licht van de komende Hemelen en Onderwerelden en daardoor worden we nu al beïnvloed door beiden wat betreft de wereld gebeurtenissen en onze persoonlijke ervaringen.

In alle Onderwerelden is de vijfde DAG, de periode van de doorbraak van de verschijnselen van de betreffende onderwereld en van hieruit kunnen we zekere verwachtingen koesteren van wat gaat komen.

Het algemene doel van de huidige Onderwereld is om een evenwicht te scheppen tussen Oost en West, en tussen de linker –rationele- en de rechter –intuïtieve hersenhelften.

Kort gezegd, omdat het een aanmerkelijke teruggang zal betekenen in de westerse dominantie in de wereld, zal het de vereniging van de Oosterse en Westerse culturen mogelijk maken. Heel waarschijnlijk zal het de devaluatie van de US dollar veroorzaken en ontstaan andere economische verhoudingen in de wereld.

Het lijkt er ook op dat de DAGEN de perioden zijn die de meeste veranderingen op aarde en natuurcatastrofes teweeg brengen en dit zal waarschijnlijk ook de komende DAG tekenen, die duurt van 24 november 2006 tot 19 november 2007.

Het lijkt er gewoon op, dat als mensen hun innerlijke heelheid herwinnen, hun greep op de externe wereld als gevolg daarvan verloren gaat. De vijfde DAG is precies een dergelijke periode, die de voorwaarden schept voor innerlijke eenheid en heelheid. Een deel van de ontwikkeling van deze innerlijke heelheid zal komen door een belangrijke stap voorwaarts in het ontwikkelen van onze intuïtie die hoofdzakelijk tot stand komt door de rechter hersenhelft, die dus nu versterkt gaat worden. Zonder de ontwikkeling van deze intuïtie zullen we niet instaat zijn gebruik te maken van de steeds kortere vergezichten op nieuwe mogelijkheden die ons op verschillende manieren geboden worden.

Wat we moeten doen is deze belangrijke energie verandering die er nu aankomt bij het begin van de vijfde DAG te omarmen en ik beveel iedereen aan om op 23-24 november de komst van de energie van Quetzalcoatl te vieren als deel van de Doorbraakviering. (www.breakthroughcelebration.com) De energie van de vijfde DAG van de Galactische Onderwereld zal zich daadwerkelijk gaan manifesteren in de wereld en hierna wordt het iedereen duidelijk dat we nooit meer terug zullen keren naar de stabiele materialistische gedachtevormen van de Planetaire Onderwereld. We moeten nu de verandering die plaats vindt in het energieveld van de aarde verwelkomen en ons instellen op de mogelijkheid die het geeft om een evenwicht te scheppen tussen Oost en West, tussen rationaliteit en intuïtie, tussen man en vrouw. Voor veel mensen zal de Doorbraak energie van de vijfde DAG, de krachtigste transformatieve energie zijn die zij ooit ondervonden als deel van het Goddelijk plan. Laat ons daarom gezamenlijk het feest vieren en laten wij ons gezamenlijk voorbereiden en laten we ons vooral bewust zijn van de veranderingen die we mogen verwachten op grond van de Maya kalender.

*(19 Oktober 2006) Lelystad , Nederland

Carl Johan Calleman
11 Chiccan , 7.16.5 van de Galactische Onderwereld

cjcalleman@swipnet.se